Kanadai Nagydíj

10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon. Perez magabiztos Kanada előtt.


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.

. Az első szabadedzésen a világbajnoki éllovas Max Verstappen volt a leggyorsabb de Fernando Alonso megakadályozta hogy az első négy helyet a két Red Bull és a. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Price XPB Images.

A tegnapi hatalmas esőzések után száraz időjárási körülmények között rendezték a Kanadai Nagydíj első szabadedzését amelyen rögtön többen is kimentek a pályára a Ferrari pedig látványosan pattogott az egyenesben. A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel Aston Martin negyedik lett a második gyakorláson a legjobb hat közé még a spanyol Fernando Alonso Alpine és a. 5 hours agoLatifi cáfolja hogy kivágnák őt a Kanadai Nagydíj után.

2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. A hétszeres világbajnok egy új kísérleti padlólemezt próbált ki a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén amelyen a Mercedes az Alpine-hoz vagy a Red Bullhoz hasonlóan de egy még annál is nagyobb bevágást helyezett el.

A hosszú etap jól sikerült. A pályán egy kör 4361 km a verseny 70 k. Szabadedzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. 20 hours agoKöszöntjük Olvasóinkat a Kanadai Nagydíj második szabadedzésének élő közvetítésében.

És bár az eső nem nehezítette meg a pilóták dolgát így is volt miért panaszkodniuk. Szabadedzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. Mögötte a két Ferrari végzett.

Kanadai Nagydíjat rendezik meg. Már Kanadában rajtbüntetést kaphat Leclerc. A gumikkal még mindig keményen bánik a pálya úgyhogy pár teendőnk még van.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első tréninghez képest így 114127 perccel bizonyult a legjobbnak. Legyen Ön az első. 2 days agoMegint olyan pályára látogat a Forma-1 ahol 2020-ban és 2021-ben elmaradt a futam a koronavírus-járvány miatt Bakuból Montrealba utazik a mezőny.

2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. 7 hours agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. 23 hours agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését.

Csapattársa Sergio Pérez közel sem zárt ennyire jó napot a második edzésen láthatóan nem találta a ritmust. Szabadedzés élőben az NSO-n. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj menetrendje.

Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. A legutóbbi 2019-es futamot Lewis Hamilton nyerte a Mercedesszel míg 2015-ig visszamenőleg egyedül Sebastian Vettel tudta megtörni a sorozatát ezen a pályán. Még senki sem szólt hozzá.

Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. A második szabadedzésre már elvetették ezt az elemet ott ő és. Nicholas Latifi elutasítja azon állításoknak melyek szerint a hétvégi az első hazai futama Kanadában lehet az utolsó Forma-1-es versenye.

Még senki sem szólt hozzá. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam.

Június 10-én tartották Montréalban. A Red Bullnak fekszenek a városi pályák. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére. Ilyen időjárás várható az F1-es Kanadai Nagydíjon.

2 days agoA Mercedes csapatfőnöke Toto Wolff a bakui futamot követően arról beszélt attól tart Hamilton nem tud indulni a kanadai futamon. Egy szigeten rendezik. Az idei évben aligha van esély Mercedes.

7 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Sergio Pérez nyíltan kimondta a Forma-1-es Kanadai Nagydíj hétvégéje előtt azért van a mezőnyben hogy a bajnoki címért harcoljon az üzenet pedig éllovas csapattársának Max Verstappennek is szól. 9 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

A Kanadai Nagydíjat a Montrealhoz tartozó Notre Dame-szigeten az 1967-es világkiállítás és az 1976-os olimpia evezős versenyszámainak helyszínén rendezik. A pletykák nem csak arról szólnak hogy a Williams állítólag kétéves szerződést kötött a regnáló. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

A kanadai nagydíj volt a 2007-es Formula1 világbajnokság hatodik futama. Legyen Ön az első. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen.

Ferrari harmadikként Fernando Alonso Alpine. Szabadedzés élőben az NSO-n. Azonban a hétszeres világbajnok az Instagram-oldalán üzent a rajongóknak hogy bár kemény volt a bakui verseny és nem sokat aludt éjszaka esze ágában sincs kihagyni a Kanadai Nagydíjat.

Verstappen nyerte az első szabadedzést Kanadában. 20 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén. 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul.

2018-ban még a Ferrarival. 8 hours agoKanadai Nagydíj. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.


F1 Formule 1


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Michael Schumacher Ferrari F300 1998 Brazilian Gp Interlagos Michael Schumacher Schumacher Ferrari Racing


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Pin En Motorsport


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


026 2004 Monza Ferrari F2004 Michael Schumacher Schumi Formel 1 Fotografie


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Pin On Forma 1 2016


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Pin On Formula 1 Racers


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel